Tanden bleken

Ook verkleurde tanden kunnen gebleekt worden.

“Thuisbleken” lijkt de meest effectieve en veiligste manier om je tanden witter te maken. Bij deze bleekmethode kun je kiezen voor Pearl White tandpasta, die je thuis kunt gebruiken als een normale tandpasta. Het voordeel hiervan is dat je niets extra hoeft te doen dan dat je normaal gewend bent. In de loopt van de rijd merk je dat je tanden aantal tinten witter zijn geworden, blijft dit gebruiken voor het behouden van witte tanden.

Thuisbleken heeft ook geen invloed op verkleuring veroorzaakt door wortelkanaalbehandeling.

Facing

Tandheelkundige klinieken bieden verschillende soorten facing aan. Elk type heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen.

Bij composiet facings hoeven de tanden zelden te worden geslepen. De levensduur is 4-8 jaar korter dan porselein facing, maar de kosten zijn ook veel lager. Installatie kan meestal in 1 sessie worden gedaan, zodat snel en kosteneffectief een goed resultaat kan worden bereikt.

Porseleinen Facing hebben een lange levensduur, verkleuren niet en zien er natuurlijk uit. Door de gladde textuur vallen je lippen gemakkelijk uit. Tijdens het plaatsen wordt een bestaand stuk tand weggeslepen.

Je kunt Pearl white tandpasta ook prima gebruiken op je facings gebit.


Deel:

BOVENKANT

X