Over BySR.nl

BySR.nl is trendwatcher, wij hebben trend in de gaten en bieden producten aan die trendy zijn. 

BySR.nl is een webshop vol on-trend tandbleken, sieraden, kleding & fashion accessoires geïnspireerd op celebs, catwalk trends en fashion uit alle grote modehoofdsteden en dit allemaal voor hele leuke prijsjes want fashion hoeft niet altijd duur te zijn 😉

Onze collectie wordt wekelijks uitgebreid met nieuwe producten waardoor we altijd de nieuwste musthaves & fashionitems als eerste in onze collectie hebben!

Door het snel wisselende assortiment weet je zeker dat je bij ons altijd de nieuwste trends scoort. Ook al onze items kunnen gemakkelijk met elkaar worden gemixt om de favoriete look te creëren. Kan jij ‘Fashionista’ ook geen genoeg krijgen van shoppen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om gemakkelijk vanuit huis te shoppen op onze webshop!

BySR is opgericht met liefde en plezier. Wij gaan opzoek binnen- en buitenland naar de laatste Musthavens & Trends om ze met jullie te delen op www.bysr.nl. Volg ons op Facebook en instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte zijn over alle (nieuwe)musthaves op onze webshop.

Neem contact op via info@bysr.nl

BOVENKANT

X